Saturday, August 6, 2011

Pieniä vastoinkäymisiä
Edellispäivän hurjan kilometrisaldon, tasaisen asvaltin ja myötätuulen innoittamana suunnitelmissamme oli ajaa pitkä päivä ja yöpyä leveän ja järvimäisen Segeza-joen rannalla.

Jouduimme kuitenkin hieman muokkaamaan suunnitelmiamme, kun pakollinen kauppareissu venähti 10 kilometrin mittaiseksi, tietyöt olivat repineet asfaltin auki ja niiden välissä vanha asfaltti oli mahdottoman kuoppaista, Tainan takarengas puhkesi kaksi kertaa (toisella kerralla Leka päätti vaihtaa myös ulkorenkaan), sadekuuro yllätti meidät hellevaatteissamme ja Linan ajolasit putosivat tienvarteen, jossa auto ehti ajaa niiden yli ennen kuin hän ehti niitä hakemaan.

Tämän kaiken jälkeen matkamittarin näyttäessä 86 kilometriä ja ukkospilvien taas kerääntyessä taivaanrantaan kurvasimme pienelle hiekkatielle viis veisaten siitä, että jäisimme paitsi järvimaisemasta. Saimme teltat pystyy hyvän sään aikana ja Leka jäi urheasti kokkaamaan veden alkaessa valua. Ruuan valmistuessa sadekuuro oli jälleen ohi, eikä meidän yöllä tarvinnut enää herätä sateen ropinaan.

No comments:

Post a Comment